message

Levens in transitie

Leven in transitie

Als een avontuur buiten je comfortzone je aanspreekt, dan is Core-relation voor jou. Het is jouw reis naar de diepere betekenis van het leven en het potentieel dat in jou aanwezig is.

Tijdens Core-relation ontvouwt zich een nieuwe relatie met jezelf, vergelijkbaar met de transformatie naar vlinder. De warme aandacht van de begeleider van Metamorpha biedt je veiligheid en de ruimte om verder te ontpoppen.

Het traject bestaat uit vier etappes:

  • Toegang
  • Oorsprong
  • Verbinding
  • Stroming

“Leef je volle leven.”

Dit programma bestaat uit twaalf 1-op-1 gesprekken en stimulerende opdrachten voor thuis. Met een interval van veertien dagen doorloop je, over een periode van 6 maanden, de verschillende stappen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de fase toegang vorm je een diepgaande verbinding met je sterke punten en energiebronnen. Je krijgt toegang tot je hart en je lichaam die, naast je hoofd, centra van kennis en wijsheid zijn.
Tijdens het onderzoek van je levensloop (oorsprong) krijg je inzicht in je gezin van herkomst en de generaties voor jou. Hoe kan je toegang toe krijgen tot hun talenten en sterke punten? Zijn er ook niet-helpende stukken die je los kan laten?
Vervolgens ga je na of je in verbinding bent met het leven zelf. Zie je nog een afstand tussen je huidige realiteit en de moeiteloze stroming van waaruit je volop kunt leven? Je gaat in op de keuze tussen veilig of onveilig, zelfvoorzienend of behoeftig, zonder inspanning of hard werken, onderscheid maken of blind varen, overvloed of schaarste.
In het vierde deel, stroming, ga je concreet aan de slag om een nieuwe project, visie of situatie te realiseren. Stap voor stap onderzoek je je intentie, ontwikkel je innerlijke kracht en zet je concrete stappen naar een duurzaam resultaat.

Boek een kennismaking
Leven in transitie

Stuur een bericht...

Heb je een vraag of ontvang je graag meer informatie?

of plan een gesprek in

Wil je graag een gesprek met Bart om kennis te maken en over je uitdagingen te spreken? Plan dan geheel vrijblijvend een gesprek in.

Afspraak maken